Incentive reizen

Wij organiseren al jarenlang en met veel succes reizen op maat voor zowel bedrijven als particulieren. Of je nu naar een bestemming wilt binnen Europa of daarbuiten, EventMax regelt het voor je. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies waar we op moeten letten. We nemen je de organisatie en de planning  – voor zover jij dat wilt en in overleg – uit handen, zodat je onbezorgd kunt genieten. Want kies je voor een reis via EventMax, dan weet je zeker dat je reis tot in de puntjes verzorgd zal zijn.

 

Incentive reizen (zakelijk)

Als bedrijf wil je soms iets extra’s doen voor je personeel en/of zakenrelaties. Wil je bijvoorbeeld je salesteam belonen voor de behaalde omzet, je relaties bedanken voor de goede samenwerking of heeft je personeel wat extra motivatie nodig? Beloon ze dan met een incentive reis van EventMax! Wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijke belevenis wordt, waar nog lang over gepraat zal worden.

 

Reizen op maat (particulier)

Ga je graag alleen, met vrienden of familie op reis, maar wil je niet alles zelf regelen? Ook dan zit je goed bij EventMax. Wij nemen je wensen graag met je door. Op basis daarvan maken we een arrangement, dat helemaal aansluit bij jouw reisdoelen en verwachtingen. We kunnen een deel of de hele reis voor je regelen. Dankzij onze jarenlange ervaring en internationale connecties weten we precies waar we op moeten letten, zodat jij straks kunt genieten van een onbezorgde reis.

neem contact op

 

 

Of bel ons direct op  020 – 331 90 68