Boekingsinformatie:

 

Aanvraag van een vrijblijvende offerte:

U kunt altijd en vrijblijvend een offerte op maat bij ons opvragen voor een wedstrijd die u interessant lijkt. Zodra wij de offerte aanvraag hebben ontvangen, sturen wij u een op maat gemaakte offerte binnen 3 werkdagen. Deze offerte ontvangt u vanuit ons op het door u opgegeven e-mail adres. Wij vragen u om uw offerte zo spoedig mogelijk aan ons te bevestigen, om zo eventuele teleurstelling te voorkomen. Dit vermelden we gezien onze ervaring met de mogelijk beperkte beschikbaarheid van de juiste zitplaatsen voor sommige, populaire wedstrijden. U krijgt van ons een geldigheid voor uw offerte van 5 kalenderdagen.

 

Bevestiging met een factuur:

Bij beschikbaarheid ontvangt u van ons het uitgewerkte programma met alle details van uw voetbalreis en een factuur. Het totale factuurbedrag moet binnen 7 dagen aan ons zijn overgemaakt. Zodra uw betaling door ons is ontvangen, kunnen wij overgaan tot de definitieve verwerking van uw voetbalreis boeking.

 

Betalingscheck en bevestiging:

Zodra uw betaling aan ons is overgemaakt, checken wij dit op onze rekening. Dan pas gaan wij uw voetbalreis definitief in werking zetten. U ontvangt vanuit ons een bevestiging per mail dat wij de betaling goed hebben ontvangen.

 

Controle persoonlijke gegevens:

Van iedere deelnemer hebben we de juiste persoonsgegevens nodig, zoals deze omschreven zijn in een geldig paspoort of ID-bewijs. Dat wil zeggen de juiste doopnamen en geboortedata. De wijzigingen die bij een luchtvaartmaatschappij achteraf op het moment van vertrek moeten worden ingediend, komen dan ook voor uw eigen rekening. De hoogte van een toeslag hangt af of het om een naam – vlucht aanpassing gaat en is per luchtvaartmaatschappij verschillend. Mocht het niet anders kunnen en wilt u een wijziging door geven doe dit dan in een zo vroeg mogelijk stadium van de voorziene voetbalreis om de extra toeslag zo beperkt mogelijk te houden.

 

Reisbescheiden en informatie voetbalreis:

Wij geven u uiterlijk 7 dagen voor vertrek alle benodigde reisbescheiden.

Mocht u hierover nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen via mailadres; info@eventmax.nl, of bel ons op  020 – 331 90 68.