Wij garanderen u dit:

 

Zekerheid Wedstrijdtickets:

EventMax geeft u de garantie om u een volledig arrangement zonder zorgen te laten beleven. Echter kan het soms voorkomen dat een wedstrijd om verschillende redenen een dag later, of een dag eerder aanvangt. Zo kan het bijvoorbeeld dat een voetbalwedstrijd door een nationaal of internationaal bekertoernooi een dag later of een dag eerder plaatsvind. Vandaar dat wij u in de meeste arrangementen 2 hotelovernachtingen aanbieden, waardoor dit geen risico meer is en alles hier direct mee opgevangen word. Het geeft u tevens de ruimte om meer van uw lange weekend te genieten en naast de wedstrijd de tijd te nemen om ook de omgeving en stad te ontdekken.

 

Zekerheid Zitplaatsen:

Dankzij onze jarenlange ervaring en unieke samenwerking met de door ons geselecteerde internationale bureaus hebben wij de beschikking over onze eigen zitplaatsen bij de meeste voetbalclubs in de grootste voetbalcompetities van Europa. Daarnaast zit u altijd 2 aan 2 bij elkaar en bij een grotere groep doen wij er alles aan om er voor te zorgen dat de groep zo dicht mogelijk bij elkaar zit. Dit kunnen wij echter nooit garanderen.

 

Hotel Kwaliteit:

EventMax heeft gekozen voor het kwaliteitslabel wat internationaal erkende reisorganisaties hanteren. U verblijft dan ook altijd in een bekend 3, 4 of 5 sterren hotel wat van alle gemakken is voorzien en waar ook de wedstrijdkaarten al voor u klaarliggen. Omdat u vaak langer in een stad verblijft dan de voetbalwedstrijd duurt, kiezen wij ervoor dat het hotel zich in, of dichtbij het stadscentrum bevind.

Mocht u hierover nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen via mailadres; info@eventmax.nl, of bel ons op  020 – 331 90 68.