Reisverzekering

Stel, u, uw partner of uw gasten worden ziek op reis, raken betrokken bij een ongeluk of verliezen de reisbagage. In dit soort gevallen kunt u altijd aanspraak maken op uw reisverzekering. Tevens vallen hieronder de te maken reiskosten indien een deelnemer urgent naar huis moet terugkeren (uiteraard moet er dan wel aan de voorwaarden van de reisverzekering worden voldaan). Dus als u echt onbezorgd van uw reis wilt genieten, dan kunt u het beste een passende reisverzekering afsluiten.

Aan de hand van de bestemming geldt een Nederland-, Europa- of Werelddekking. U bent dan onder meer voor reisbagage, reisongevallen, medische kosten en repatriëring verzekerd.

 

Annuleringsverzekering

Nadat een reis geboekt is, kan er altijd iets gebeuren waardoor één van de deelnemers plotseling de reis moet annuleren. Dit is al heel vervelend, maar het wordt extra vervelend als dan toch nog de kosten van de reis moet worden betaald. Met een annuleringsverzekering heeft u de zekerheid dat, indien aan de voorwaarden wordt voldaan, alle annuleringskosten worden vergoed.

Ook gedurende de reis kunnen er redenen zijn waardoor men genoodzaakt is eerder te vertrekken. Dit zijn erg vervelende situaties. Bij een annuleringsverzekering kunnen, wederom indien aan de voorwaarden is voldaan, de kosten van de niet genoten vakantiedagen worden verhaald op de verzekeraar.

 

Speciale annuleringsverzekering voor groepen

Los van bovenstaande annuleringsverzekering kunnen wij voor u ook deze speciale groepsannuleringsverzekering afsluiten. Mocht er een deelnemer van de groep levensbedreigend ziek worden of komen te overlijden binnen 1 of 2 weken voor vertrek, dan kunt u met deze verzekering de gehele reis annuleren. Dit is maatwerk, wij vragen graag vrijblijvend uw offerte bij de verzekeraar aan.

Deze verzekering kan in combinatie met de reguliere annuleringsverzekering worden afgesloten.

Stel dat u alleen deze speciale annuleringsverzekering heeft afgesloten en iemand in de groep breekt zijn been, dan geldt voor deze persoon alleen een uitkering als er voor hem/haar een reguliere annuleringsverzekering is afgesloten. Ten overvloede vermelden wij dat de reis voor de rest van de groep wel plaatsvindt, omdat deze deelnemer immers geen levensbedreigende ziekte heeft.

Mocht u hierover nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen via mailadres; info@eventmax.nl, of bel ons op  020 – 331 90 68.